01mei 2023mrt 20

Dagelijkse meditatieafspraak

Verbonden blijven in Corona-tijden

Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke creatieve maatregelen. We proberen bij Timotheus zo goed mogelijk en creatief het hoofd te bieden aan de uitdagingen die op ons afkomen.

Begin je dag met een opladend stiltemoment. Je kan dit elke weekdag veilig met een groep van mensen doen via webinar vanuit je favoriete plek thuis. We mediteren samen, een deel begeleid, een deel in stilte.

Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.

Een 15tal minuten voor de start – dus rond 7u45 ontvang je via mail een link om je te verbinden met de live uitzending. En dit elke weekdag van maandag tot vrijdag. Je kan de opname ook nadien bekijken.

 

Opmerking:

  • Er kunnen maximum 300 mensen meedoen.
  • Inschrijven is noodzakelijk. Alleen op die manier krijg je ook de opname achteraf toegestuurd.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, typ die dan in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.

 

Sponsoring:

Tijdens deze speciale en voor velen ook moeilijke tijden, willen we zoveel mogelijk activiteiten gratis aanbieden. Uiteraard hangt aan dit online aanbod een prijskaartje vast. Apprecieer je ons aanbod en wil jij je steentje daartoe bijdragen, dan kan je vrijblijvend eenmalig of via bijvoorbeeld een jaarlijkse ‘doorlopende betalingsopdracht’ een bedrag tussen de 10 en 30 euro storten op rekeningnummer BE78 2200 3117 1186 van Timotheus vzw met vermelding van 'donatie'.

 

 

Details

Data
Elke dag van 8 tot 8u30
Locatie
webinar
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe, RAES Jan, PAUWELS Jos, DELANOEIJE Geert (assistent)
Prijs:
€0,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht