22mrt 21

HOPE–selfcoaching

Online begeleidingstraject van 21 dagen

In 21 dagen leer je om 24/24 te leven vanuit het supra-mentale bewustzijn. Wanneer je leert meer en meer aanwezig te zijn ‘hier en nu’ is de totaliteit van je eigen bewustzijn klaar om te reageren op de behoeften van elk moment met de volheid van je Wezen. Het is zoals sommigen het noemen: ‘leven in de zone’. Je hebt waarschijnlijk glimpen van deze staat van zijn al ervaren wanneer je iets doet dat gewoon moeiteloos stroomt. Het gebeurt tijdens het sporten, bij creatieve projecten of eender welk moment. Maar wat echt geweldig is, is dat je deze toestand via de HOPE-methodiek kan leren beleven tijdens elk moment van de dag.Vanuit de supra-mentale toestand neem je betere beslissingen die niet gekleurd zijn door je angsten, twijfels of te grote ambities.

Gedurende de 21 dagen krijg je via mail (in de ochtend) suggesties om per dag tenminste 21 minuten de HOPE-methodiek in je eigen leven te verdiepen en toe te passen. Het is een selfcoaching programma dat je thuis alleen aflegt. Je ontvangt van ons iedere dag een mail, meestal samen met een opgenomen webinar die je zal begeleiden om nieuwe stappen te zetten. Daarnaast zijn er 4 online supervisiemomenten via ZOOM van ongeveer 1 uur (22/3, 29/3, 5/4 en 12/4 (19.30-20.30 u)). Daar krijg je de kans om ervaringen uit te wisselen en feedback te krijgen op je proces. Deze sessies kan je nadien herbekijken.

Vorige deelnemers aan het programma vertelden ons dat die 21 dagen een levensveranderende ervaring was.

Deelnemers die voorheen deelnamen aan het programma vertellen hoe het voor hen op 21 dagen een levens veranderende ervaring werd.

 

Voorwaarde:

  • Je moet minstens één HOPE-intensive gevolgd hebben.
  • Je engageert je om gedurende 21 dagen 21 minuten per dag met de HOPE-methodiek bezig te zijn.
  • Je geniet van 30 euro korting als je dit programma al gevolgd hebt: vraag je kortingscode aan via info@timotheus.org.

 

Opmerking:

  • Je kan inschrijven tot ten laatste 24 uur voor de start.
  • Om deel te nemen aan de ZOOM-sessies heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending. Deze link is geldig voor de 4 ZOOM-sessies.
  • Er wordt verwacht dat je live aanwezig bent. Je ontvangt achteraf een opname van de sessie.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
21 dagen vanaf 22/3 met 4 online ZOOM-sessie op 22/3, 29/3, 5/4 en 12/4 (19.30-20.30 u)
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€69,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht