02mrt 21

Kennismaken met intuïtieve ontwikkeling

De bouwstenen voor jouw persoonlijke groei

Wil je weten hoe het eraan toegaat tijdens een les ‘Intuïtieve Ontwikkeling’? Kom het hier ontdekken en leer een paar tools aan om krachtiger en meer in contact met je lichaam in het leven te staan. Je krijgt een theoretisch kader mee over wat ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ inhoudt. Maar vooral ga je aan de slag tijdens ervaringsgerichte, vaak meditatieve oefeningen.

Doelgroep: geen voorkennis vereist; ideaal voor nieuwkomers bij Timotheus, maar ook opfrissend voor mensen die al wat langer bij ons les volgen.

Opmerking:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 4 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending. Deze link geld voor de drie avonden.
  • Er wordt verwacht dat je live aanwezig bent en naast de lessen met de oefeningen aan de slag gaat. Er wordt geen opname gemaakt.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, typ die dan in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
3 dinsdagavonden 2/3, 9/3 en 23/3 (19.30 - 21.30 u)
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Organisator
Timotheus
Lesgevers
BOOM Carolien
Prijs:
€49,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht