25jan 21

Zo kom je snel weer van die Corona-kilo’s af

Gewichtsbeheersing op basis van je innerlijke kompas

We brengen op deze avond een erg efficiënte oefening om je lichaamsgewicht beter te kunnen beheersen. Meestal betekent dit dat je wil afvallen. De motivatie hiertoe en vaak het karakter/doorzettingsvermogen om een dieet langere tijd vol te houden ook. Toch lukt het je misschien niet om blijvend op een gezond gewicht te leven. Herken je het soort jojo-effect van afvallen en aankomen? De ene keer (extreem) goed bezig zijn en dan weer de boel de boel laten.

Bij deze techniek gaat het nu eens een keer om het 'hoe' in plaats van het 'wat' met betrekking tot afvallen. De resultaten blijken duurzaam op lange termijn.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 3 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Dit event is enkel live te volgen; er wordt geen opname gemaakt.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te doen, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link:https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/zo-kom-je-snel-weer-van-die-corona-kilos-af

Details

Data
maandag 25 januari 2021, 19:30-21:15
Toevoegen aan agenda01/25/2021, 19:30-21:15Europe/BrusselsZo kom je snel weer van die Corona-kilo’s afGewichtsbeheersing op basis van je innerlijke kompasZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht