12mrt 22

Anders omgaan met rouwen - Module C

Een energetische visie rond rouwen en rouwbegeleiding

Doorheen de verkenning van het rouwproces worden een aantal attitudes en werkwijzen geëxploreerd, waardoor een natuurlijke en spontane verbondenheid met onze overgegane dierbaren kan groeien. Het is een verbinding van hart tot hart en van ziel tot ziel die ons sterkt en inspireert. Wanneer sommige verbindingen nog niet lukken of simpelweg niet mogelijk zijn, kunnen we steeds terugvallen op de verbinding met onze eigen verruimende zielsessentie. We geven ruimte aan onze emoties en staan stil bij wat 'loslaten' mogelijk is. Gaat de pijn ooit over? Hoe hanteren we de leegte en het diepe gemis?

We luisteren naar elkaars verhaal vanuit verschillende luisterattitudes. Via kleur, klank, klei, natuursymboliek,... geven we vorm aan wat zich diep in ons beweegt en toont in de interactie met die andere dimensies waar onze overgegane dierbaren thuis komen. We voelen ons gedragen binnen deze verbindingen waardoor er vaak een nieuw élan in ons leven mogelijk wordt.

Deelnemingsvoorwaarde: bij voorkeur de ‘Basismodule’ (intuïtieve basisvaardigheden) gevolgd hebben.

Nota: dit is één van de drie vormingsmodules van de opleiding tot Ster-facilitator (zie https://www.timotheus.org/beroepsopleiding/rouw-en-stervensbgl). 

Details

Data
Zaterdag 12/3 (9.30-22.00 u) en zondag 13/3 (9.30-17.00 u)
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
DE WINTER Tinne, GELDERS Heidi (assistent)
Prijs:
€279,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in single kamer met ontbijt - Prijs: €82,00

Overnachting in tweepersoonskamer met ontbijt - Let op! We kunnen niet garanderen dat er een andere persoon beschikbaar is, die de kamer wil delen. Je krijgt dan een single kamer ter beschikking en betaalt een opleg ter plaatse van 35 euro. Prijs: €47,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht