20nov 2219nov 22

Anders omgaan met sterven (weekend 2)

Stervensbegeleiding over de dood heen

Binnen een veilige omgeving exploreer je jouw positie in het verhaal van sterven, vóór, tijdens en na de dood. Je ervaart dat door deze oefeningen jouw blikveld ruimer wordt.

Dit intensief programma rond stervensbegeleiding over de dood heen loopt reeds sinds 1992. We ontwikkelden een aanbod waarbij we ervaringsgericht en intuïtief aansluiten bij eeuwenoude overtuigingen van grote spirituele tradities. We zijn meer dan ons fysieke lichaam. Er is een werkelijkheid en een leven in overvloed over de dood heen! Onze inspiratie haalden we in de VS (Bob Monroe en Elisabeth Kübler-Ross) en eigen ervaringen. Centraal staan intuïtieve en bewustzijnsverruimende oefeningen, waarin we persoonlijk op een veilige en geleidelijke manier de verschillende stadia na de fysieke dood verkennen.

Tijdens dit tweede weekend gaan we dieper in op het begeleidende proces tot na de fysieke dood: de uren en dagen nadien. Je leert hoe je iemand kan helpen en begeleiden die overgegaan is. We hebben ook aandacht voor hen die rouwend achterblijven.

Voorwaarde: het 1ste weekend ('De dood is niet het einde') gevolgd hebben.

Prijs incl. maaltijden, koffiepauzes en oefen-CD

Details

Data
Van za da 19/11 (9.30-22.30 u) tot zo da 20/11 (9.30-17 u)
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€265,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  05/11/2022)
Normale prijs €279,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in single kamer met ontbijt - Prijs: €82,00

Overnachting in tweepersoonskamer met ontbijt - Let op! We kunnen niet garanderen dat er een andere persoon beschikbaar is, die de kamer wil delen. Je krijgt dan een single kamer ter beschikking en betaalt een opleg ter plaatse van 35 euro. Prijs: €47,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht