19nov 20

Eerste hulp bij corona - GATHERING ZONHOVEN

Een EHBO(C)-kit in tijden van Corona

Tijdens een Gathering (een maandelijkse regionale bijeenkomst) werken we na de meditatieve oefening en een korte pauze rond een specifiek thema. De centrale vraag tijdens deze avond is telkens: “Hoe kunnen we op een nieuwe manier de uitdagingen in ons leven gebruiken als een hefboom om te groeien?”

Thema november: Een EHBO(C)-kit in tijden van Corona

We zijn ongerust over Corona, jij waarschijnlijk ook. Misschien ben je ongerust over je eigen gezondheid of over mensen in je omgeving. Misschien ben je ongerust rond je job of heb je zorgen met het bedrijf dat je runt. En daar zijn wel wat redenen voor vandaag. We hadden liever als titel van deze Gathering geschreven: 'Hoe zorg je dat je zeker geen Corona krijgt?'. Dit is helaas niet iets dat binnen je hele eigen controle valt. Maar we kunnen de kans dat we corona krijgen kleiner maken, en dat ligt wel binnen onze controle.

De vraag is dus 'Hoe leren we met corona te leven' of 'Hoe ga ik om met de veiligheid, de regels?' of 'Hoe ga ik om met mijn eenzaamheid en afgesloten zijn van de buitenwereld' of 'Wat kan Corona betekenen in deze wereld in transitie' of 'Welke inzichten ontdekken we wanneer we het fenomeen schouwen vanuit een multi-dimensioneel perspectief'.

Tijdens de Gathering bieden we je een paar energetische oefeningen aan die je helpen om krachtiger om te gaan met de huidige realiteit en met het virus. Je verstevigt zo je immuniteit en verkleint de kans om effectief besmet te geraken.

Opmerking: op vrijdagavond 16/10 is er een Online introductie waar dit thema wordt toegelicht. 

Onze corona-aanpak:

  • Bij het volgen van een cursus dien jij je voor te stellen alsof je op restaurant gaat: het rondlopen in de gemeenschappelijke ruimtes doe je met mondmasker, eens op je stoel kan je het afzetten en wordt er voldoende afstand voorzien.
  • Er is handgel voorzien om regelmatig je handen te ontsmetten.
  • We vertrouwen erop dat de lessen gewoon zullen doorgaan en er zoiets als een groepsintelligentie bestaat, waarin een natuurlijk evenwicht zal ontstaan.
  • Weet ook dat de grootste afstand kan overbrugd worden met een open hart.

Details

Data
donderdag 19 november 2020, 19:00-21:45
Locatie
Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANTILT Leen
Prijs:
€22,50 (kortingstarief geldig t.e.m.  05/11/2020)
Normale prijs €25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht