14feb 23

Gathering (Kalmthout)

De kracht van alleen 'zijn': de weg naar verbinding

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: De kracht van alleen 'zijn', de weg naar verbinding

Steeds meer mensen lopen rond met gevoelens van eenzaamheid. In onze hedendaagse samenleving worden gezinnen schaarser en stijgt het aantal alleenstaanden voortdurend. Maar je kan je ook eenzaam voelen in een relatie of terwijl je heel wat mensen rondom jou hebt. Tijdens  deze workshop bieden we je de kans om de kwaliteit van het alleen 'zijn' te (her)ontdekken. Van daaruit ga je merken dat het gemakkelijker wordt om verbindingen aan te gaan of de relatie waarin je zit te verdiepen.

Via de typische Timotheus-methodiek open je de rechter hersenhelft en ontdek je dat negatieve eenzaamheid vaak het product is van het eenzijdig gebruik van de linker hersenhelft. Het is pas via de exploratie van de rechterhersenhelft dat ‘intimiteit met jezelf’ een tastbare kracht mag worden.

Doelpubliek: zowel voor koppels als alleenstaanden.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Vraag je kortingscode aan via info@timotheus.org.

Details

Data
dinsdag 14 februari 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Arboretum, Heuvel 8, 2920 Kalmthout
Route
Details
Parkeren kan op de parking van het Arboretum; het Serrehuis ligt links van het pad naar het hoofdgebouw.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
MEYSMANS Jan
Prijs:
€27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht