12mei 23

Gathering (Leuven)

Buik, Hart en Hoofd in balans

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Buik, Hart en Hoofd in balans.

Om je eigen beweegredenen scherp in beeld te krijgen, is het van belang te weten waardoor jij je laat leiden. Door je buik, je hart of je hoofd? Of een combinatie van deze drie? Welke van deze drie bestuurders is het sterkst en hoe verhouden ze zich tot elkaar?

In elk mens zijn drie basiskrachten aanwezig: buik, hart en hoofd. Het zijn de centra van motivatie die van oudsher in een mens worden onderscheiden, de oude Griekse filosoof Plato (427-347 v.Chr.) schreef er al over in zijn werk over ‘meesterschap’. Volgens Plato is meesterschap het vermogen in te zien wat juist handelen is en te onderscheiden wat tot welzijn en geluk leidt. Dát willen de meeste mensen maar al te graag kunnen. Je kan het tijdens deze workshop 0leren.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
vrijdag 12 mei 2023, 09:30-12:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
De Curve, De Becker Remyplein 27, 3010 Kessel-Lo
Route
Details
Er is een parking aan de achterzijde van het gebouw.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
BARTHOLOMEES Maarten, SELLEKAERTS Ivo (assistent)
Prijs:
€25,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  28/04/2023)
Normale prijs €27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht