26apr 23

Gathering (Leuven)

Hoge pieken en diepe dalen

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Hoge pieken en diepe dalen.

Ken jij dat ook in je leven? Sommige dagen leef je als op een wolk, je beleeft een prachtige piek en niets kan je geluk nog afnemen. En dan gebeurt er iets in je leven dat je het dal in duikt. Plots beschouw je het leven vanuit een veel donkerder bril, niets lijkt nog te lukken. Hoe doe je dat nu, meer van een piek in je leven kunnen genieten en sneller uit het dal geraken? Pieken en dalen zijn niet alleen de goede en slechte tijden die je overkomen. Ze vertellen je vooral hoe je je van binnen voelt en hoe je reageert op gebeurtenissen van buitenaf.

Tijdens deze sessie tonen we hoe pieken en dalen met elkaar verbonden zijn. De fouten die je maakt in de goede tijden van vandaag, creëren de slechte tijden van morgen. De verstandige dingen die je doet in slechte tijden maken de goede tijden van morgen.

 


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
woensdag 26 april 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
De Curve, De Becker Remyplein 27, 3010 Kessel-Lo
Route
Details
Er is een parking aan de achterzijde van het gebouw.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
CASAER Sarah, BARTHOLOMEES Maarten, VANWEZER Ann (assistent), BLANPAIN Brigitte (assistent)
Prijs:
€25,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  12/04/2023)
Normale prijs €27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht