21jun 23

Gathering (Leuven)

Een Superhulpbron verankeren in je leven

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Een Superhulpbron verankeren in je leven.

Meer dan ooit hebben we vandaag hulpbronnen nodig die onze draagkracht kunnen verbeteren. Geloof, hoop en liefde zijn universele hulpbronnen. In het christelijke geloof kom je ze ook tegen. Ieder met zijn eigen symbool: het kruis, het anker en het hart. In 1 Corinthiërs 13:13 van het Nieuwe Testament lezen we: ‘Dit is dus waar het om gaat: geloof, hoop en liefde. Dat moet steeds het belangrijkste in ons leven zijn. Maar het allerbelangrijkste is de liefde.’

Tijdens deze Gathering doen we een oefening om een superhulpbron in jezelf te verankeren. We gaan tevens aan de slag met de hinderpalen die je tijdens de oefening kan tegenkomen.

 


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
woensdag 21 juni 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
De Curve, De Becker Remyplein 27, 3010 Kessel-Lo
Route
Details
Er is een parking aan de achterzijde van het gebouw.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
CASAER Sarah, BARTHOLOMEES Maarten, BEKE Annelies (assistent), BLANPAIN Brigitte (assistent)
Prijs:
€25,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  07/06/2023)
Normale prijs €27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht