17feb 23

Gathering (Merksem)

Hoe kom je meer op voor jezelf

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Hoe kom je meer op voor jezelf.

De drang om ons kleiner te maken dan we werkelijk zijn, overkomt ieder van ons weleens. We weerhouden ons te zeggen wat we echt willen zeggen. Of we schikken ons aan de mening van de ander (terwijl we er eigenlijk anders over denken). We houden onze overwinningen klein of bescheiden, misschien bang om anderen te triggeren of oncomfortabel te maken. Jezelf kleiner maken staat in de weg van jouw gelukkigste leven. Voor jezelf opkomen zorgt juist voor een authentiek leven. Je gevoel van eigenwaarde is gekoppeld aan het feit of jij genoeg voor jezelf opkomt, samen met de angst om wellicht afgewezen te worden. Erkennen dat jouw oordeel, visie of perspectief geuit mag worden is de basis van zelfvertrouwen.

In deze workshop bieden we een aantal nieuwe vaardigheden aan om elegant meer op te komen voor jezelf.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
vrijdag 17 februari 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Kring, Jaak De Boeckstraat 73, 2170 Merksem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht