22feb 23

Gathering (West-Vlaanderen)

Het Onderbewustzijn, hoe communiceer ik ermee?

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Het Onderbewustzijn, hoe communiceer ik ermee?

Ons onderbewuste is zo gigantisch intelligent. Het bewaart herinneringen, maakt associaties, onderdrukt herinneringen die onopgeloste negatieve emoties bevatten met de intentie je te beschermen en laat het lichaam functioneren (het heeft de blauwdruk van het lichaam en van de perfecte gezondheid). Via wetenschappelijke experimenten, o.a. met muizen, weten we dat herinneringen holografisch opgeslagen zijn in ons lichaam en niet in onze hersenen. Het onderbewustzijn presenteert je de onderdrukte herinneringen, zodat ze opgelost kunnen worden (inclusief het losmaken van de emoties). Het heeft wel heldere instructies nodig om op te volgen. 

In deze workshop leren we je de vaardigheden om je onderbewustzijn op de juiste manier te instrueren.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
woensdag 22 februari 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Centrum de Abdij, Baron Ruzettelaan 435, 8310 Brugge
Route
Details
Je kunt GRATIS parkeren op de grote parking naast de kerk. Je gaat het gebouw binnen via het schuifhekken en het hellend vlak langs de glazen deur. Op het infoscherm vind je de verder aanwijzingen naar het lokaal.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
BOUSCHOLTE Hans, SCHRAUWEN Els (assistent)
Prijs:
€25,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  08/02/2023)
Normale prijs €27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht