22mrt 23

Gathering (West-Vlaanderen)

Hoe kom je meer op voor jezelf

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Hoe kom je meer op voor jezelf.

De drang om ons kleiner te maken dan we werkelijk zijn, overkomt ieder van ons weleens. We weerhouden ons te zeggen wat we echt willen zeggen. Of we schikken ons aan de mening van de ander (terwijl we er eigenlijk anders over denken). We houden onze overwinningen klein of bescheiden, misschien bang om anderen te triggeren of oncomfortabel te maken. Jezelf kleiner maken staat in de weg van jouw gelukkigste leven. Voor jezelf opkomen zorgt juist voor een authentiek leven. Je gevoel van eigenwaarde is gekoppeld aan het feit of jij genoeg voor jezelf opkomt, samen met de angst om wellicht afgewezen te worden. Erkennen dat jouw oordeel, visie of perspectief geuit mag worden is de basis van zelfvertrouwen.

In deze workshop bieden we een aantal nieuwe vaardigheden aan om elegant meer op te komen voor jezelf.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
woensdag 22 maart 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Centrum de Abdij, Baron Ruzettelaan 435, 8310 Brugge
Route
Details
Je kunt GRATIS parkeren op de grote parking naast de kerk. Je gaat het gebouw binnen via het schuifhekken en het hellend vlak langs de glazen deur. Op het infoscherm vind je de verder aanwijzingen naar het lokaal.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
BOUSCHOLTE Hans, SCHRAUWEN Els (assistent)
Prijs:
€25,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  08/03/2023)
Normale prijs €27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht