21jun 23

Gathering (West-Vlaanderen)

Hoe laat je je perfectionisme los

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Hoe laat je je perfectionisme los.

Wil je meer vrijheid ervaren in je gedachten over jezelf en de wereld? Dan is deze gathering iets voor jou. Perfectionisme kan je tegenhouden in je persoonlijk en zakelijk succes, aangezien je dan vaak blijft hangen in de details en niet overgaat tot actie. Actie is namelijk dikwijls imperfect! Je groeit naargelang je nieuwe stappen zet, en krijgt tussendoor feedback. We geven je tips mee om je perfectionisme los te laten!

 


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
woensdag 21 juni 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Centrum de Abdij, Baron Ruzettelaan 435, 8310 Brugge
Route
Details
Je kunt GRATIS parkeren op de grote parking naast de kerk. Je gaat het gebouw binnen via het schuifhekken en het hellend vlak langs de glazen deur. Op het infoscherm vind je de verder aanwijzingen naar het lokaal.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
BOUSCHOLTE Hans
Prijs:
€25,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  07/06/2023)
Normale prijs €27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht