07dec 22

Gathering

Een Superhulpbron verankeren in je leven

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Een Superhulpbron verankeren in je leven.

Meer dan ooit hebben we vandaag hulpbronnen nodig die onze draagkracht kunnen verbeteren. Geloof, hoop en liefde zijn universele hulpbronnen. In het christelijke geloof kom je ze ook tegen. Ieder met zijn eigen symbool: het kruis, het anker en het hart. In 1 Corinthiërs 13:13 van het Nieuwe Testament lezen we: ‘Dit is dus waar het om gaat: geloof, hoop en liefde. Dat moet steeds het belangrijkste in ons leven zijn. Maar het allerbelangrijkste is de liefde.’

Tijdens deze Gathering doen we een oefening om een superhulpbron in jezelf te verankeren. We gaan tevens aan de slag met de hinderpalen die je tijdens de oefening kan tegenkomen.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 15 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
woensdag 07 december 2022, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Centrum de Abdij, Baron Ruzettelaan 435, 8310 Brugge
Route
Details
Je kunt GRATIS parkeren op de grote parking naast de kerk. Je gaat het gebouw binnen via het schuifhekken en het hellend vlak langs de glazen deur. Op het infoscherm vind je de verder aanwijzingen naar het lokaal.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
BOUSCHOLTE Hans, SCHRAUWEN Els
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht