07okt 22

Gathering

Een superhulpbron verankeren in je leven

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Een superhulpbron verankeren in je leven.

Meer dan ooit hebben we vandaag hulpbronnen nodig die onze draagkracht kunnen verbeteren. Geloof, hoop en liefde zijn universele hulpbronnen. In het christelijke geloof kom je ze ook tegen. Ieder met zijn eigen symbool: het kruis, het anker en het hart. In 1 Corinthiërs 13:13 van het Nieuwe Testament lezen we: ‘Dit is dus waar het om gaat: geloof, hoop en liefde. Dat moet steeds het belangrijkste in ons leven zijn. Maar het allerbelangrijkste is de liefde.’ In deze gathering vertellen we hoe deze combinatie zo belangrijk is in deze moeilijke tijden en hoe je deze superhulpbron vaker kunt activeren. We pakken ook de hinderpalen aan die je tijdens de oefening kan tegenkomen.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 15 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
vrijdag 07 oktober 2022, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Kring, Jaak De Boeckstraat 73, 2170 Merksem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht