04nov 22

Gathering

Omgaan met ingrijpende veranderingen in je leven

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Omgaan met ingrijpende veranderingen in je leven.

In deze bewogen tijden worden velen van ons geconfronteerd met ingrijpende veranderingen in hun leven. Ieder van ons reageert daar anders op. Zie je een verandering als een uitdaging of word je erdoor verlamd? In het leven streven we naar geluk en dat doen we vaak door ons te hechten aan bijvoorbeeld een interessante baan, een warme relatie, geld, een eigen huis, gezondheid, spiritueel evenwicht, enz. Hebben we dat geluk gevonden dan is de neiging groot om ons eraan vast te klampen. Maar in deze tijden van verandering is alles in beweging en is niets meer zeker: inflatie dreigt, een partner gaat ervandoor, ziekte slaat toe.

In deze gathering laten we je ervaren en zien wat voor angsten verandering teweegbrengt, hoe je die met succes kunt overwinnen en hoe je uit verandering nieuwe kansen schept.


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 15 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
vrijdag 04 november 2022, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Kring, Jaak De Boeckstraat 73, 2170 Merksem
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€22,50 (kortingstarief geldig t.e.m.  21/10/2022)
Normale prijs €25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht