19jan 23

Gathering

Zelf bepalen hoe je je voelt? Zo doe je dat

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Zelf bepalen hoe je je voelt? Zo doe je dat.

Soms voel je je blij, andere keren heb je een rotdag. Dat hoort simpelweg bij ons mens-zijn. In veel gevallen kun je door een portie meer bewustzijn er echter voor kiezen hoe je je voelt. Slachtoffer zijn van je gevoelens betekent weinig vrijheid en leidt je af van de dingen die belangrijk voor je zijn.

In deze Gathering geven we vaardigheden mee die jou helpen om je gemoedstoestand te veranderen bij een rotdag. Er zijn drie belangrijke aandachtspunten: het resultaat van de drie zijden: focus, (visueel), fysiologie (kinesthetisch) en taal (auditief) zorgt voor de kracht tot veranderen en geeft brandstof aan de emoties die jij graag wilt voelen. Verander je één van de zijden van deze driehoek, dan geeft dit potentie om weer beweging in je blokkade (pijn) te laten ontstaan. Dit heeft een positieve invloed op je gevoelsleven en je gemoedstoestand. 


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 17,5 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
donderdag 19 januari 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANTILT Leen
Prijs:
€25,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  05/01/2023)
Normale prijs €27,50

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht