11jan 23

Gathering

Word als een parachutespringer: durf te springen in het onbekende

Een Gathering is een lokale bijeenkomst waarin gemeenschapsvorming, leren, genieten en stilte centraal staan. Tijdens deze sessie nemen we na een inleidende meditatie de tijd om op verhaal te komen. Daarna bieden we een intuïtief-energetische oefening aan waarin je  aan de slag gaat met een actueel thema.


Thema: Word als een parachutespringer: durf te spingen in het onbekende.

Herken je de angst vlak voor je iets nieuws en onbekends wilt gaan doen, dat kan een presentatie zijn, een optreden, een sportprestatie, een nieuwe ontmoeting…? Of de angst voor de grote uitdagingen waar we collectief maatschappelijk voorstaan: de inflatie, de oorlog in Ukraine,...? 

Onlangs ontmoette ik Hans, een parachutespringer. "Ik kan echt goed omgaan met angst en onzekerheid’": vertelt hij me. "Hoe weet je dat?" vroeg ik. "Mijn hobby is valschermspringen. Elke keer voel ik voor een sprong weer angst opkomen. Maar ik ontdekte een wonderlijke manier om met die angst en onzekerheid om te gaan."

Dankzij de vaardigheid van deze parachutespringer leren we je op deze Gathering een nieuwe manier aan om je angsten, twijfels, en onzekerheden te overwinnen.

Bekijk de INTRODUCTIEWEBINAR


Opmerking: Als Active Community Member heb je recht op vermindering en betaal je slechts 15 euro. Je ontvangt je kortingscode via de wekelijkse Active Community nieuwsbrief.

Details

Data
woensdag 11 januari 2023, 19:30-22:00
Toevoegen aan je agenda
Locatie
De Curve, De Becker Remyplein 27, 3010 Kessel-Lo
Route
Details
Er is een parking aan de achterzijde van het gebouw.
Organisator
Timotheus
Lesgevers
CASAER Sarah, BARTHOLOMEES Maarten
Prijs:
€22,50 (kortingstarief geldig t.e.m.  28/12/2022)
Normale prijs €25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht