21jan 21

Ho’opono pono

Een Hawaïaans vergevingsritueel

Ho’opono pono is een Hawaïaans vergevingsritueel.  Het gaat erom om negatieve gedachten, moeilijke emoties, de herinnering hiervan, uit te wissen in dit leven maar ook in vorige levens. Zoals een groot donker rotsblok dat beetje bij beetje afbrokkelt tot je op een gegeven moment echt verandering ervaart, steeds meer en meer. Je kan met Ho’opono pono aan de slag als je gelijk welke moeilijke gedachten en emoties ervaart zoals bijv angst om ziek te worden, angst voor tekort, angst om te verliezen, onmacht, kwaadheid, schuld, frustratie, noem maar op.  Of wanneer je overtuigingen hebt die je wilt veranderen, zoals bijv leven is lijden, vrouwen moeten lief zijn. Met diepe ering, erkenning aan jezelf gaan we een stapje verder en transformeren we onze emoties in fijne energieën.

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw moeilijke ambetante emoties maar ook naar jouw hogere inspiraties.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Opmerking:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 3 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Er wordt verwacht dat je live aanwezig bent; er wordt GEEN OPNAME voorzien.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, typ die dan in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Wil je Timotheus-ambassadeur worden?

Je kan ook je vrienden en/of familie uitnodigen om mee te doen, zo breng je als ambassadeur nieuwe mensen aan in de grote Timotheus familie. Stuur hen deze link:https://inschrijven.timotheus.org/cursussen/hoopono-pono-3

 

Details

Data
donderdag 21 januari 2021, 19:30-21:30
Toevoegen aan agenda01/21/2021, 19:30-21:30Europe/BrusselsHo’opono ponoEen Hawaïaans vergevingsritueelZOOM, online platform, . .
Locatie
ZOOM, online platform, . .
Route
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANTILT Leen
Prijs:
€15,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht