07jun 23

HOPE-intensive

Transformatie naar innerlijke vrijheid en harmonie

Het HOPE-proces wil de innerlijke afscheidingen, die we tijdens onze levensjaren opgebouwd hebben, op een eenvoudige manier weer verbinden. In dit natuurlijk ‘smeltingsproces’ kunnen we ons weer heel tastbaar realiseren dat we geen afgescheiden klein zelf, maar een immens ‘Zelf’ zijn. Tijdens deze workshop leer je ‘in de diepte’ kennismaken met de HOPE-methodiek. Het reactiveert ons eigen cel geheugen en herinnert ons aan onze eigen volmaaktheid, gezond zijn en heel zijn. Het herstelt het evenwicht in onszelf en activeert ons zelf genezend vermogen. Deze nieuwe benadering werkt door op alle niveaus, zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Zo ontstaat doorheen de tijd meer vertrouwen, herstel van fysieke balans, vergroting van je intuïtie, verruiming van je grenzen, loslaten van eigen angsten, helderheid in gevoelszaken, en een diepe ervaring van rust en vrede. 

We werken  bijeenkomsten live online met demonstraties en oefeningen per twee. Je krijgt theoretische achtergrond en een demonstratie van elke nieuwe benadering. Je oefent via een speciale videoruimte van zoom per twee met supervisie.


Opmerking:

  • Geen voorkennis vereist.
  • Lees het boek 'De HOPE-methodiek' als voorbereiding.
  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 2 uur voor de start.
  • Je ontvangt ongeveer een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending. Deze link geld voor de vijf avonden.
  • Er wordt verwacht dat je live aanwezig bent en naast de lessen met de oefeningen aan de slag gaat.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, typ die dan in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Herhalingskorting: Heb je de HOPE-intensive al gevolgd, dan heb je recht op 40 euro korting; vraag je kortingscode aan via info@timotheus.org.

Details

Data
Online op 4 wo av 7/6, 14/6, 21/6 en 28/6 (19.30-22.00 u)
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€110,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht