25feb 22

HOPE-refresh - FEBRUARI

Via HOPE integreren van wat er ontbreekt in een relatie of ruimer

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

Via HOPE integreren van wat er ontbreekt in een relatie of ruimer

Vaak hebben we bepaalde levenscontexten waarin we proberen onszelf aan te vullen met iets van buitenaf. De benadering van deze refresh avond is om HOPE te gebruiken om deze fundamentele kwesties van 'onvolledigheid' of gebrek op te lossen. Bijzonder nuttig in relatieproblemen zoals behoeftigheid, aardig gevonden willen worden, vervulling zoeken via een partner. Dit kan bijvoorbeeld het zoeken van goedkeuring zijn, zoeken naar acceptatie of liefde, of gewoon een gevoel dat er iets ontbreekt.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 3 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 25 februari 2022, 19:30-22:00
Toevoegen aan agenda02/25/2022, 19:30-22:00Europe/BrusselsHOPE-refresh - FEBRUARIVia HOPE integreren van wat er ontbreekt in een relatie of ruimerZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht