28jan 22

HOPE-refresh - JANUARI

Leren HOPE zintuigelijk volledig te integreren

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

Leren HOPE zintuigelijk volledig te integreren

Onze hersenen en zenuwstelsel hebben verschillende gebieden die gewijd zijn aan verschillende soorten verwerking. Dus er is een ander gebied van het zenuwstelsel dat visuele informatie verwerkt, auditieve informatie, kinesthetische, geur, en smaak. Als we in HOPE vragen "Waar ben ik aanwezig?" laten we het antwoord volledig open. In theorie zouden we een antwoord kunnen krijgen dat het hele zenuwstelsel omvat. Maar het antwoord dat we krijgen is meestal ofwel meer visueel, of meer kinesthetisch. De andere delen van het zenuwstelsel worden meestal weggelaten. Dus nu gaan we ze systematisch opnemen allemaal.

Het resultaat is een veel krachtigere diepgaande integratie in de diepte van ons Zijn.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 3 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 28 januari 2022, 19:30-22:00
Toevoegen aan agenda01/28/2022, 19:30-22:00Europe/BrusselsHOPE-refresh - JANUARILeren HOPE zintuigelijk volledig te integrerenZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht