26nov 21

HOPE-refresh - NOVEMBER

HOPE en healing – het ontwaken en regenereren van onze organen

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en healing – het ontwaken en regenereren van onze organen

In HOPE maken we zorgvuldig onderscheid tussen het fysieke lichaam zelf, en subjectieve ervaringen die zich in het gebied van het fysieke lichaam bevinden. Het kan interessant zijn om de fysieke organen zelf uit te nodigen om te 'ontwaken' of te regenereren. Zo kunnen we het hart uitnodigen om te ontwaken, de lever om te ontwaken, enz.

We hebben nog steeds te maken met onze subjectieve of energetische ervaring van elk orgaan, maar toch kan er het gevoel zijn dat de fysieke cellen zelf wakker worden als we dit doen. HOPE kan zo onderdeel zijn van een fysieke genezing, bijv. verwerkingen in de fysiek van vorige levens. Het is een prachtige manier om de supra-mentale werkelijkheid in al onze organen te doen ontwaken.

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 3 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 26 november 2021, 19:30-22:00
Toevoegen aan agenda11/26/2021, 19:30-22:00Europe/BrusselsHOPE-refresh - NOVEMBERHOPE en healing – het ontwaken en regenereren van onze organenZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht