29okt 21

HOPE-refresh - OKTOBER

HOPE en het integreren van onze tijdcodering

Voor mensen die tenminste de HOPE-intensive gevolgd hebben bieden we maandelijks een opfrisbeurt aan. We werken telkens met de HOPE-methodiek rond een specifiek thema.

HOPE en het integreren van onze tijdcodering

Er is een oude spirituele (of filosofische) leer die zegt dat menselijk lijden niet zou kunnen bestaan zonder tijd. Wat zou er gebeuren als onze lineaire tijd oplost? We hebben bijvoorbeeld een tijdscodering nodig om onze angst voor de toekomst te kunnen beleven. De tijdspaden die naar voren komen in verband met onze favoriete problemen kunnen verrassend zijn. Ze zijn vaak heel anders dan onze gebruikelijke 'bewuste geest' tijdpaden, daarom zijn ze zo interessant om te gaan bestuderen in het kader van HOPE.

Wat zou er gebeuren mochten we ons bewust worden van onze tijdscodering en het grote NU meer ruimte gaan geven in ons leven?

Doelgroep: Tenminste een HOPE-intensive gevolg hebben.

Belangrijk:

  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop met webcam en liefst ook een koptelefoon (om echo geluidsinterferentie te voorkomen) nodig.
  • Je kan inschrijven tot ten laatste 3 uur voor de start.
  • Je ontvangt een uur voor de start via mail een link om je te verbinden met de live uitzending.
  • Als je niet rechtstreeks via de link in de mail met ZOOM kunt verbinden, kopieer de hyperlink en plak die in de kleine zoekfunctie bovenaan het tabblad.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

Details

Data
vrijdag 29 oktober 2021, 19:30-22:00
Toevoegen aan agenda10/29/2021, 19:30-22:00Europe/BrusselsHOPE-refresh - OKTOBERHOPE en het integreren van onze tijdcoderingZOOM, online platform
Locatie
ZOOM, online platform
Organisator
Timotheus
Lesgevers
VANDEVORST Philippe
Prijs:
€25,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht