02aug 2001aug 20

Toekomst en bestemming - GEANNULEERD

Psycho-energetisch je dromen plannen en realiseren

In deze tweedaagse workshop gaat Dr. Raes, psychiater en bedrijfscoach, je inwijden in de neuro-psychologische opbouw van een passioneel levensplan, dat vertrekt vanuit uw diepste zielsverlangen en zich stapsgewijs ontplooit tot in de concrete uitwerking van je dagelijkse leven. We gaan dit toepassen in de concrete uitwerking van jouw persoonlijke levensdromen en plannen.

Deze sessie heeft tot doel om je eigen planning helder neer te zetten, in je professionele planning ook je persoonlijke groei, je relaties en je familieleven een passende plaats te bezorgen, en je plannen op een tijdlijn te leren visualiseren, waarbij je in voeling komt met de wetmatigheden van de tijd, zodat je tot realisatiekracht komt. De workshop is bedoeld voor ieder die vergeten doelstellingen weer wil activeren, de eigen levensloop efficiënter wil sturen en zich op een breder vlak wil realiseren. 

Prijs incl. maaltijden en koffiepauzes

Voorwaarde: Geen voorkennis vereist.

Doelgroep: Mensen uit de bedrijfswereld, HR, coaching, zorgsector.

Meebrengen: Schrijfgerief.

Details

Data
zaterdag 01 augustus 2020, 10:00
tot zondag 02 augustus 2020, 17:00
Locatie
De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem
Route
Organisator
Epeca
Lesgevers
RAES Jan
Prijs:
€299,00 (kortingstarief geldig t.e.m.  18/07/2020)
Normale prijs €319,00
Tickets
0/0 plaatsen vrij

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Opties

Overnachting in single kamer met ontbijt - Prijs: €80,00

Overnachting in tweepersoonskamer met ontbijt - Let op! We kunnen niet garanderen dat er een andere persoon beschikbaar is, die de kamer wil delen. Je krijgt dan een single kamer ter beschikking en betaalt een opleg ter plaatse van 35 euro. Prijs: €45,00

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht