Lezing - Natuurwezens in de stad

Het nut om bezig te zijn met de realiteit van natuurwezens

In vele culturen ter wereld zoals in Afrika, Azië en Zuid-Amerika kent men ze nog: de natuurwezens. Ze worden reuzen, kabouters, gnomen, kobolden, elfen, nimfen, eenhoorns, salamanders, sylfen, undinen, wortelwezens, dwergen, vuurgeesten, waterwezens en ga zo maar door, genoemd. In Europa en Noord-Amerika is men hen steeds meer gaan zien als fantasie of als sprookjesfiguren.

De laatste decennia merken we dat intuïtief-energetisch geschoolde cursisten steeds meer tastbare ontmoetingen hebben met ‘natuurwezens’ ook het ‘het Oude Volk’ genoemd. Ze worden in de traditie genoemd als zijnde de oudste en eerste bewoners van planeet aarde. Het begint erop te lijken dat die natuurwezens, nadat zij in het verleden door de meeste mensen tot fantasie werden verklaard, nu heel geleidelijk weer terug keren in onze belevingswereld. Meer mensen zien en ervaren hen als een (geestelijke) realiteit.

Is dit nu geen kinderlijke regressie die weinig met spiritualiteit te maken heeft? Of kan juist terug verbinding maken met die wereld een nieuwe stap zijn in de evolutie van onze planeet aarde? We duiden in deze lezing het nut om bezig te zijn met deze etherische wereld. In het tweede deel vertellen we hoe we in de stad Antwerpen de verbinding met natuurwezens weer kunnen herontdekken.

Doelgroep: voor iedereen toegankelijk

Belangrijk:

  • Dit is een opname van een eerder opgenomen event; je kan deze opname wanneer je wil bekijken en beluisteren.
  • Om deel te nemen heb je toegang tot het internet, een computer of laptop nodig.
  • Je ontvangt een uur na je inschrijving via mail een ZOOM-link met de opname.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste technische vaardigheid om te werken met ZOOM.

 

Details

Data
1 sessie
Locatie
WEBSHOP, online workshop, x x
Organisator
Timotheus
Prijs:
€12,00

Heb je een vraag over deze activiteit?
Contacteer ons.

Log je in om je in te schrijven

Terug naar overzicht